Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S10 krijgt in-display vingerafdrukscanner’

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2018, 16:10 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de Samsung Galaxy S10 voorzien van een vingerafdrukscanner in het scherm van de smartphone. Ook zal het toestel een 3d-afbeelding van je gezicht kunnen maken en je daarmee kunnen herkennen.

Samsung Galaxy S10: de eerste lading geruchten

Zoals het er nu naar uitziet zal Samsung het één en ander gaan veranderen aan de manier waarop we gebruikmaken van de Galaxy S-toestellen. De Samsung Galaxy S10 zou namelijk moeten worden voorzien van een in-display vingerafdrukscanner. Er bestaan meerdere geruchten over Samsung-toestellen met vingerafdruklezers in displays, maar de vraag is nog of de technologie klaar is om mainstream te gaan tegen de tijd dat de S10 wordt uitgebracht. Zo’n lezer zou overigens ook moeten komen naar de Galaxy Note 9.

Daarnaast zouden beide versies van de smartphone dezelfde schermformaten als de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus gaan krijgen en zou de Samsung Galaxy S10 nog niet het opvouwbare toestel moeten gaan worden. Verder zou Samsung de gezichtsherkenningstechnologie willen uitbreiden met ondersteuning voor een 3d-weergave van je gezicht. Dat zou niet alleen de veiligheid ten goede moeten komen (hoe gecompliceerder zo’n bestand is, hoe beter), ook de 3D Emoji zouden erop vooruit moeten gaan — mocht je je dat afvragen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.