Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Schuifregelaar op OnePlus 6 past ook camerafocus aan

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2018, 10:11 CategorieAndroid

OnePlus heeft nu al via Twitter bekendgemaakt dat de schuifregelaar op de OnePlus 6 ook kan worden gebruikt voor de camerafocus. Tot op heden wordt die regelaar eigenlijk alleen maar gebruikt voor de geluidsmodus, zoals stille modus of niet storen.

Schuifregelaar op OnePlus 6 krijgt meer functies

OnePlus is al begonnen met de marketing voor de OnePlus 6, ook al is het toestel formeel gezien nog niet aangekondigd. Via het officiële Twitter-account is nu naar buiten gekomen dat de schuifregelaar op het aankomende toestel ook voor andere dingen kan worden gebruikt. Voorheen gebruikte je deze regelaar alleen voor het wisselen van geluidprofiel, maar op de 6 is het tevens mogelijk de camerafocus ermee te bedienen. Onduidelijk is of deze functie via een software-update wordt uitgerold naar eerder uitgebrachte toestellen.

De schuifregelaar werkt overigens alleen met de officiële OnePlus-camera-app. Waarschijnlijk kan de functie ook worden uitgeschakeld, aangezien het gros van de features binnen het OxygenOS kan worden in- en uitgeschakeld. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de OnePlus 6. Op dit moment weten we al zeker dat het toestel een inkeping aan de bovenkant van het scherm krijgt, maar is inmiddels ook al bevestigd dat die inkeping softwarematig te verwijderen is. Ook hebben we de specificaties al voorbij zien komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.