Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony rolt 3D Creator 2.0 uit, introduceert 3D Selfies en meer opties

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2018, 11:55 CategorieApplicaties

Sony heeft bekendgemaakt dat er nu een nieuwe versie van de 3D Creator-applicatie beschikbaar is. Deze app is op een klein aantal Sony Xperia-smartphones te gebruiken en laat gebruikers objecten en gezichten uit de echte wereld digitaliseren.

Download de update voor de 3D Creator van Sony

Tijdens Mobile World Congress 2018 kondigde Sony aan dat er een nieuwe versie van de 3D Creator aanstaande is. Met deze app, die beschikbaar is op enkele Sony Xperia-smartphones, kun je objecten en gezichten digitaliseren en gebruiken in allerlei situaties. Ook kun je je 3d-foto’s uitprinten. Nu maakt Sony bekend dat de beloofde update beschikbaar is voor de ondersteunende toestellen. Zo kunnen gebruikers voortaan de frontcamera gebruiken voor het maken van wat Sony noemt 3D Selfies, die kunnen worden gedeeld op Facebook.

Ook kun je die selfies uitprinten. Voorheen was het zo dat je alleen de camera op de achterkant kon gebruiken voor het maken van de foto’s. Daarnaast belooft Sony dat de foto’s die je maakt er nu “nog mooier en gedetailleerder” uitzien dan voorheen, doordat er achteraf nog een hoop wordt gesleuteld aan de foto; 3d-scans worden zelfs voorzien van 4k-textures. Verder kun je je foto’s instellen als een live wallpaper en is het mogelijk te spelen met verschillende effecten in augmented reality. Ook kun je andere apps koppelen aan de 3D Creator.

  • 3D-maker
  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.