Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact nu beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2018, 10:41 CategorieAndroid

De Japanse fabrikant Sony heeft vrijdag laten weten dat zowel de Sony Xperia XZ2 als de Xperia XZ2 Compact, een kleinere versie van de XZ2, in de winkels liggen. De Nederlandse Sony-directeur laat weten een succesvolle pre-order-periode te hebben afgesloten.

Nu te koop: Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact

De Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn vanaf vandaag te koop in Nederland. Michiel Okma, directeur van Sony Mobile in Nederland, laat in een reactie weten dat de telefoons een succesvolle pre-order-periode hebben afgesloten.

De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn met veel enthousiasme ontvangen door de consument in Nederland, getuige de succesvolle pre-order, waarbij consumenten een Sony WH-1000XM2 Wireless Noise Cancelling headphone cadeau kregen voor een extreme muziekbeleving.

Deze toestellen lijken overigens veel populairder te zijn dan de voorgangers van de XZ2.

In vergelijking met de pre-order van de voorgangers, de Xperia XZ1 en XZ1 Compact, zien we in een kortere tijdsperiode een significant hoger aantal pre-orders bij onze partners. Een vergelijking die ook geldt als we terugblikken op andere pre-orders.

In onze uitgebreide hands-on preview lees je onze eerste indrukken van het toestel en tref je ook een video aan, waarin je in een kort overzicht alles over het toestel te weten komt. De Sony Xperia XZ2 beschikt over een scherm van 5,7-inch, stereospeakers en een schermverhouding van 2:1. Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 845.

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn uitgebracht met Android 8.0 Oreo en zijn verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk 799 euro en 599 euro.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.