Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Spotify komt eind deze maand met muziekspeler voor in de auto’

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2018, 12:19 CategorieHardware

Op 24 april organiseert streamingdienst Spotify een evenement in New York City. Daar zal het bedrijf “iets nieuws” met de wereld delen. Wat wilde het niet wereldkundig maken, maar de site The Verge lijkt al achterhaald te hebben wat het wordt. Ogenschijnlijk komt de muziekdienst straks met een muziekspeler voor in de auto.

Hardware van Spotify

De site The Verge stelt dat diverse Spotify-gebruikers melden dat ze in de app het aanbod ontvangen hebben voor een nieuw apparaat. Dat zou geleverd worden samen met een abonnement van 12,99 dollar per maand. In ruil daarvoor moeten mensen een jaar lang de dienst blijven gebruiken. Daarmee zou het apparaat – gezien de huidige prijs van 9,99 dollar per maand voor een premium-abonnement – 35 dollar kosten.

Het apparaatje heeft een cirkelvormig ontwerp. We zien enkele fysieke knoppen, onder meer om liedjes door te spoelen, of het volgende nummer af te spelen. Interessant is dat uit andere advertenties blijkt dat, voor een iets hogere prijs, er ook ondersteuning lijkt te zijn voor Amazon Alexa. En in sommige aanbiedingen viel te lezen dat het apparaat over 4G-verbindingsmogelijkheden beschikt. Daarmee kan het dus ook onafhankelijk van een smartphone gebruikt worden.

Dat er hardware gaat komen van Spotify is overigens al een tijdje zeker. Het bedrijf huurt al enige tijd mensen in voor hardware-gerelateerde projecten en voert proeven in de mobiele app uit met stemcommando’s. Het lijkt er dan ook op dat het Zweedse bedrijf sowieso komt met een slimme speaker.

Foto via The Verge

  • Delen:

Reacties

  1. Arne
    19 september, 2018 om 15:25

    Nuuuuuuu mag ik fortnite Battle Royale game speelen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.