Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser toont OnePlus 6 onder een OnePlus 5T

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2018, 9:23 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor de OnePlus 6. Het toestel is niet heel goed te zien, maar ligt wel degelijk onder de OnePlus 5T in een onlangs vrijgegeven afbeelding. Daardoor krijgen we een iets betere indruk van de aankomende smartphone.

OnePlus 6 te zien in nieuwe teaser

Het ziet er toch echt naar uit dat OnePlus is begonnen met de marketingcampagne voor de OnePlus 6, een smartphone die officieel nog niet is aangekondigd. Zoals de fabrikant wel vaker doet wordt er een afbeelding vrijgegeven waarop we zowel het nieuwe, als het voorgaande toestel te zien krijgen (in dit geval de OnePlus 5T). Beide smartphones liggen op hun scherm, waardoor we in dit geval alleen de linkerkant van de 6 te zien krijgen. De 6 ligt onder de 5T, dus dat is voorlopig weer het enige waar we het mee mogen doen.

Op de foto is het niet heel duidelijk te zien, maar het lijkt erop dat de antennelijnen op het metalen frame zitten van de OnePlus 6. Dat geeft gewicht aan het gerucht dat de 6 een glazen achterkant krijgt. De schuifregelaar voor het regelen van het geluid lijkt op deze foto afwezig te zijn, maar dat betekent niet dat-ie ook daadwerkelijk weg is. Het kan zijn dat die regelaar naar de rechterkant is verhuisd. En als we ervan uitgaan dat de telefoons netjes zijn neergelegd, dan valt op dat de 6 zowel breder als langer gaat worden dan zijn voorganger.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.