Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram X-update voegt ondersteuning voor meerdere accounts toe

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2018, 15:21 CategorieApplicaties

Telegram X is het officiële alternatief voor de populaire berichtendienst Telegram. De app bevat alle functies die je van de gewone Telegram kent, maar voegt enkele experimentele functies toe. Telegram X heeft een update voor de maand maart gekregen. De update voegt verschillende nieuwe functies toe.

Zo is het nu mogelijk om meerdere accounts in de app toe te voegen en gemakkelijk te wisselen tussen al je accounts. Voor elk account kun je een eigen thema instellen. Er zijn verschillende nieuwe thema’s toegevoegd. Naast het klassieke en het donkere thema zijn er nu ook rode, roze, groene en oranje thema’s om uit te kiezen. Door een account ingedrukt te houden kun je een preview zien van de chat en tevens kun je de volgorde nu zelf instellen. Zo kun je jouw favoriete accounts bovenaan zetten.

Live-locatie en voorbeeld van afbeeldingen in notificaties

De update laat je nu ook live je locatie doorgeven via Telegram X. Via de ingebouwde kaart kun je direct zien waar de ander zich bevindt. De notificaties laten nu ook een voorbeeld zien van de verstuurde afbeelding. Ook de chats zelf hebben enkele verbeteringen gekregen. Gepinde berichten kun je zelf ordenen door deze ingedrukt te houden en te slepen en telefoonnummers zijn gemarkeerd. Naast deze updates hebben de makers nog meer functies en verbeteringen doorgevoerd. De volledige lijst met veranderingen vind je op de website van Telegram.

Overigens is de normale versie van Telegram sinds enkele dagen verboden in Iran. De reden volgens de Iraanse regering is dat de app de nationale veiligheid in het geding brengt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.