Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi 7 krijgt mogelijk een vingerafdruklezer in het scherm’

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2018, 9:11 CategorieAndroid

Mogelijk krijgt het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant Xiaomi een vingerafdruklezer in het scherm. Daar was eerder al een verwijzing voor gevonden, maar nu heeft CEO Lei Jun er ook nog een opmerking over gemaakt op het Chinese sociale netwerk Weibo.

Xiaomi Mi 7 met vingerafdruklezer in scherm – gerucht

Binnenkort kondigt Xiaomi officieel de Xiaomi Mi 7 aan. De release van het toestel is ietwat vertraagd en mogelijk heeft dat te maken met het feit dat er een vingerafdruklezer in het scherm van het toestel zit. Bewijs daarvoor was eerder al ontdekt in de broncode van Android-schil MIUI, en nu heeft CEO Lei Jun er ook een opmerking over gemaakt op het Chinese sociale netwerk Weibo, vergelijkbaar met Twitter. Eerst wordt er nog een grapje over de scanner gemaakt, maar Jun lijkt dat idee in een reactie direct te bevestigen.

Of dit daadwerkelijk een bevestiging is, is onzeker. Het gesprek is verder niet zo heel serieus, waardoor je er toch wat vraagtekens bij mag plaatsen. Over de Xiaomi Mi 7 wordt gezegd dat het een grote smartphone met een scherm van 5,65-inch wordt. Onder de motorkap zal waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 845 zitten, net zoals dat bij de Xiaomi Mi Mix 2S het geval is. Ook zou er 8 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn, evenals een kleine inkeping aan de bovenkant van het scherm. Het apparaat zou 475 dollar gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.