Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE Iceberg heeft twee notches en een glazen behuizing

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2018, 21:17 CategorieAndroid

De trend voor dit jaar zijn ongetwijfeld de ‘notches’. Dit zijn de kleine inkepingen aan de bovenkant van het scherm. Bijna iedere fabrikant komt dit jaar met smartphones die beschikken over de inkepingen, maar onder gebruikers is het helemaal niet populair. Huawei heeft daarom al een mogelijkheid voor de P20 om de schermkinkeping te verbergen en ook de OnePlus 6 krijgt een dergelijke update.

Nu is daar de Chinese fabrikant ZTE die niet één, maar zelfs twee notches naar een smartphone brengt. De ZTE Iceberg krijgt een scherminkeping aan de bovenkant én aan de onderkant. Dit is echter niet het enige waarin de nieuwe smartphone zich weet te onderscheiden.

ZTE Iceberg heeft een glazen behuizing

Zo is de smartphone voorzien van een volledig glazen behuizing met transparante hoeken. Vandaar ook de naam Iceberg, want volgens ZTE zorgt het glazen design ervoor dat de smartphone doet denken aan een fragment ijs. De ZTE Iceberg heeft daarnaast twee stereospeakers aan de voorzijde (vandaar ook de onderste notch) en is draadloos op te laden. Meer informatie is er verder nog niet over bekend.

De smartphone hoeven we nog niet snel te verwachten. Volgens het bedrijf kan het nog wel tot 2019 duren voordat de ZTE Iceberg op de markt zal komen. De beide notches en het glazen design zorgen er wel voor dat deze smartphone zich weet te onderscheiden ten opzichte van de concurrenten, maar een stevig hoesje lijkt ons geen overbodige luxe bij een volledig glazen behuizing.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.