Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AirMirror-app laat je een telefoon besturen vanaf een andere telefoon

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2018, 11:11 CategorieApplicaties

Software waarmee je op afstand een andere pc kunt besturen is erg populair. Zo kun je je ouders helpen met een probleem op de computer vanaf je eigen desktop of je eigen pc besturen terwijl je onderweg bent met je laptop. Voor de smartphone is de keuze nog wat beperkt, maar de markt begint zich langzaam ook warm te maken om een smartphone te kunnen besturen vanaf een andere smartphone.

AirDroid heeft al een app om je Android-apparaat vanaf je pc te besturen, maar komt nu met AirMirror. Hiermee kun je een mobiel apparaat van afstand besturen met een ander mobiel apparaat. Een Android-versie is vanaf nu verkrijgbaar, terwijl een iOS-versie binnenkort moet verschijnen.

AirMirror nog niet zo makkelijk in gebruik

AirMirror kent echter nog wel wat beperkingen en kan niet zomaar gebruikt worden. Het Android-apparaat dat als gastheer dient moet namelijk of geroot worden of je moet deze stappen doorlopen. Daarnaast kun je straks wel een Android-apparaat besturen vanaf een iPhone, maar niet andersom. Al deze beperkingen zorgen ervoor dat je niet straks even verbinding kunt maken met de smartphone van je ouders om snel een probleem op te lossen, maar dien je vooraf al diverse stappen te doorlopen. Zo moet je dus eigenlijk nu al de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om in de toekomst een andere smartphone te kunnen bedienen. Meer informatie vind je op de website van Airdroid.

  • AirMirror
  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.