Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Battle Showdown van start in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2018, 17:31 CategorieGaming

Niantic heeft zojuist bekendgemaakt dat een nieuw evenement op het punt staat om te beginnen in het spel Pokémon Go. Vanavond start de Battle Showdown, een evenement dat in het teken staat van de Fighting Pokémon.

Tijdens de Battle Showdown zullen er meer Fighting Pokémon in de wereld verschijnen, zoals Machop, Makuhita en Hitmonchan. Daarnaast krijg je vanaf vandaag twee keer zoveel XP voor Gym Battles en Raid Battles. Doe je mee aan een Raid Battle? Dan krijg je per keer dat je meedoet gegarandeerd 3000 stardust, of je nu wint of verliest. Win je de raid? Dan krijg je gegarandeerd zeldzame candy voor je Pokémon.

Meer items tijdens de Battle Showdown

Naast de verhoogde XP en stardust zullen de badges van gyms ook twee keer zo snel stijgen. Ook de Pokéstops in de gyms zullen meer items geven. De Battle Showdown gaat vanavond om 22.00 uur van start. Niantic heeft niet bekendgemaakt hoeveel dagen het evenement zal duren. Kijken we naar eerdere evenementen, dan zullen we zeker tot het einde van de week zoet moeten kunnen zijn met de verhoogde XP en stardust van Gym Battles en Raid Battles.

Pokémon Go is nog altijd ongekend populair. Vele duizenden spelers in Nederland trekken er dagelijks op uit om de virtuele monstertjes te vangen. Binnenkort komt Niantic met een variant op Pokémon Go in het Harry Potter-universum.

  • Delen:
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.