Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cloudopslagdienst Dropbox maakt apps op Android en iOS overzichtelijker

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2018, 9:20 CategorieApplicaties

Dropbox heeft een update voor de apps op Android en iOS uitgerold waarmee het design van de cloudopslagapplicatie wordt aangepast. Naast de introductie van enkele nieuwe functies, staat deze appupdate voornamelijk in het teken van het nieuwe, overzichtelijke design.

Download de update voor Dropbox

Er is nu een update voor cloudopslagdienst Dropbox beschikbaar, die een aantal dingen aanpast. Zo is er nu een scherm voor bestandsactiviteit. In dit venster kun je precies volgen wie wat gedaan heeft met een bepaald bestand dat je hebt gedeeld. Zo kun je volgen wie welk bestand deelt en met welke mensen, welke bestanden worden bekeken, bewerkt en meer. Daarnaast is het commentaarsysteem op iOS op de schop gegaan en moet het reageren op elkaars werkt nu stukken gemakkelijker gaan dan voorheen.

Je kunt nu direct vanuit hetzelfde venster ergens op reageren, zonder dat je daarvoor eerst naar een andere omgeving wordt gestuurd. Bovendien moet het delen van bestanden nu veel gemakkelijker gaan op dat platform. Verder is de iOS-versie voorzien van een galerijweergave, waar je alle foto’s en video’s in één oogopslag kunt bekijken. Hoewel dit geen baanbrekende veranderingen zijn voor beide applicaties, is het wel goed om te zien dat Dropbox de ervaring op mobiele ervaringen verder blijft tweaken.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.