Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #112

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Fabulous.

Getting over it with Bennet Foddy

Getting Over It with Bennet Foddy is in navolging voor de iOS nu ook beschikbaar gekomen voor Android. In het spel is het de bedoeling dat je een man in een zwarte ketel met een sloophamer door de bergen en heuvels weet te leiden. Eenvoudig is het spel allerminst. Het zal vaak gebeuren dat je weer naar beneden valt en helemaal of grote stukken opnieuw moet doen, maar het spel zorgt wel voor wat hilarische momenten.

Getting over it with Bennet Foddy is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Getting over it with Bennet Foddy

Fabulous

Zou het niet fijn zijn als een app je kan helpen om gezonder te leven en meer te slapen? Fabulous is zo’n app die je maar al te graag helpt. Je kunt zelf bepalen wat je doel is. Deze app geeft je vervolgens handige tips om een gezonder leven te leiden. Zo krijg je onder meer te horen wanneer je wat moet drinken en krijg je reminders om genoeg fruit te eten.

Fabulous is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Fabulous

SketchBook

Geen nieuwe app, maar wel één die tegenwoordig gratis beschikbaar is. Het gaat om SketchBook, een applicatie die ideaal te gebruiken is om tekeningen te maken. De app is sinds deze week gratis te downloaden, waardoor je altijd en overal aan de slag kunt met schetsen. Daarbij kun je met SketchBook ook rekenen op de meest handige tools.

SketchBook is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • SketchBook

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.