Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #113

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Shoot! I Smoke.

Monument Valley

Nieuw is deze game niet, maar sinds deze week is Monument Valley wel gratis te downloaden op Android. Voor iOS-gebruikers was de app al langer gratis te spelen, maar de Android-gebruikers moesten er nog even op wachten. Nu kunnen zij ook kosteloos aan de slag met Monument Valley, een puzzelgame waarbij je Ida door verschillende levels moet leiden. Lukt het jou om bij het teleporthokje te komen?

Monument Valley

Monument Valley is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Monument Valley

Shoot! I Smoke

In Shoot! I Smoke kun je precies in de gaten houden hoe erg de luchtvervuiling is op de plekken waar jij komt. De applicatie vergelijkt de schadelijke lucht in een stad met de hoeveelheid sigaretten die je op zo’n moment hebt ingeademd. Met de app kun je ook de resultaten delen van de steden die jij regelmatig bezoekt. Ook kun je via de zoekfunctie op zoek naar nieuwe plaatsen. Hoeveel sigaretten rook jij op deze manier per dag?

Shoot! I Smoke

Shoot! I Smoke is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Shoot! I Smoke

Ground

Zou het niet handig zijn als er een app zou zijn waarmee je nepnieuws eenvoudig kunt ontmaskeren? Dat dachten de makers van Ground dus ook. De app zorgt er voor kunstmatige intelligentie voor dat je eenvoudig in de gaten kunt houden of nieuws waar is of juist niet. De app houdt onder meer nieuwsberichten bij van CNN, NOS en Nu.nl.

Ground app

Ground is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Shoot! I Smoke

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.