Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #114

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Sygic Travel reisplanner.

Sygic Travel reisplanner

Sygic Travel heeft een grote update ondergaan. Deze reisplanner is een ideale app op bij de hand te houden als je op vakantie gaat. De app laat je eenvoudig zien waar leuke bezienswaardigheden zijn. Je kunt ervoor kiezen om de app ter voorbereiding van je vakantie te gebruiken of gewoon wanneer je al op vakantie bent. Zo heb je altijd een ideale reisgids bij de hand.

Sygic Travel reisplanner is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Sygic Travel reisplanner

Humally

Humally is een gloednieuwe app voor iOS-toestellen. Deze app maakt het mogelijk om plannen te maken met vrienden en om eenvoudig nieuwe mensen te ontmoeten. Humally is een soort social media, maar dan net iets anders. Het is namelijk de bedoeling dat mensen van tevoren delen wat ze gaan doen, zodat anderen ook de kans krijgen om al dat leuks zelf mee te maken. Humally is één jaar gratis te gebruiken door de eerste 25.000 gebruikers van de app. Daarna moet ervoor betaald worden.

humally app

Humally is gratis te downloaden uit de App Store. Later volgt Google Play.

  • Humally

Wandelroutes

Ben je graag aan het wandelen en wil je daarbij het liefst mooie, ongerepte natuurgebieden tegenkomen? Dan is de app Wandelroutes van Vitens echt iets voor jou. De app laat je precies zien waar mooie natuur te vinden is. In verschillende waterwingebieden zijn wandelingen uitgezet. Zo weet jij voortaan altijd waar je lekker kunt wandelen.

Wandelroutes is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Humally

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.