Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De OnePlus 6 kan best tegen een stootje – en een open vlam of mes

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2018, 9:45 CategorieAndroid

De onlangs aangekondigde OnePlus 6 heeft een aantal rigoureuze beproevingen ondergaan en is dat behoorlijk goed uitgekomen. Het duurt soms ook even voordat er (blijvende) beschadigingen zichtbaar zijn, zelfs wanneer je het glazen toestel probeert te buigen.

OnePlus 6 blijkt best stevig

Het YouTube-kanaal JerryRigEverything heeft al een OnePlus 6 onder handen kunnen nemen en heeft het apparaat aan stevige beproevingen onderworpen. En het toestel komt er behoorlijk goed van af, ondanks het zogenaamde sandwich design (waarbij de voor- en achterkant uit glas bestaat). Wanneer de videomaker het toestel probeert te buigen (een situatie die daadwerkelijk kan voorkomen, wanneer je de OnePlus in je achterzak stopt), valt op dat het glas niet meteen kapot gaat. Mogelijk voorkomt een plastic laagje dat.

Daarnaast is het goed om te zien dat de vingerafdrukscanner en camera helemaal geen krassen oplopen wanneer je ze met een mesje bewerkt, maar dat elders de smartphone minder goed bestand is tegen bepaalde soort messen. Het kan dus zijn dat je OnePlus 6 krassen oploopt in het dagelijkse gebruik. Verder duurt het zo’n twintig seconden voordat het grote amoled-scherm brandplekken oploopt wanneer er een aansteker tegenaan wordt gehouden. Al met al is de nieuwe OnePlus dus een behoorlijk duurzame smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.