Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dragon Ball Legends nu al te downloaden op Android-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2018, 9:33 CategorieGaming

De vechtgame Dragon Ball Legends, gebaseerd natuurlijk op de populaire manga- en animefranchise Dragon Ball, is nu al te spelen op Android-apparaten. iOS-bezitters moeten wachten tot 14 juni, aangezien het spel pas op die datum wordt uitgebracht door uitgever Bandai Namco.

Download Dragon Ball Legends

Dragon Ball Legends is een vechtspel die het anders aanpakt dan de andere fighting games gebaseerd op de populaire manga- en animeserie. Je neemt het nog steeds op tegen andere spelers (zowel de computer als echte mensen), maar dit keer doe je dat door de juiste kaarten te gebruiken. Het gevecht op de achtergrond gebeurt dan ondertussen, en je hebt er alleen invloed op door die kaarten te gebruiken. De ene kaart is sterker dan de andere en er zijn ook verschillende regels, waardoor het op een ingewikkelde versie van steen-papier-schaar lijkt.

Waar je wel direct invloed op hebt, is je beweging. Je kunt omhoog, omlaag, naar rechts en naar links door te vegen over het scherm. Ok kun je je ki (je energie) opladen, maar dan kun je even geen andere aanvallen doen. Het is dus ook enigszins strategisch, want wanneer laad je op en wanneer val je aan? Dragon Ball Legens is een gratis te downloaden en te spelen spel, maar bevat wel in-app aankopen. De grootste feature is ongetwijfeld de wereldwijde online modus, waarin je het tegen iedereen op aarde kan opnemen die meespeelt.

  • Dragon Ball Legends
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.