Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite komt deze zomer naar Android

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2018, 20:52 CategorieGaming

Miljoenen spelers over de hele wereld zijn in de ban van het spel Fortnite. Het Battle Royale-spel dropt je met 99 andere spelers op een eiland, waar jij zo lang mogelijk moet zien te blijven overleven. Het speelveld wordt steeds kleiner gemaakt door een allesverwoestende storm, waardoor iedereen uiteindelijk op hetzelfde stukje eiland terechtkomt. De laatste overlevende haalt de Victory Royale. Naast de pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versie verscheen het gratis spel in maart ook voor iOS. Android-gebruikers moeten nog steeds blijven wachten, maar daar lijkt deze zomer een einde aan te komen.

Ook verbeteringen op komst voor de mobiele versie

In een blogpost van Epic Games, de makers van Fortnite, wordt iets meer informatie gegeven over een release op Android. Volgens Epic Games moet Fortnite deze zomer voor Android verschijnen. Daarnaast zitten er nieuwe updates en verbeteringen aan te komen voor de iOS-versie, die straks ook in de Android-versie zullen zitten. Zo kun je de knoppen en symbolen op het mobiele scherm straks naar wens aanpassen en komt ook voice chat naar de mobiele versie. Het schieten blijft lastig op de smartphone of tablet, daarom kunnen gebruikers ook hier straks verbeteringen voor verwachten. Deze zomer, ongeveer gelijktijdig met de Android-versie, zouden statistieken ook bijgehouden kunnen worden over jouw prestaties in het spel.

Heb je zelf Fortnite al op iOS en wil je meespelen met vrienden of familie met de pc-, Xbox One- of Playstation 4-versie? Lees dan de gids over Fortnite crossplay: zo speel je op iOS tegen pc-, PS4- en Xbox-spelers.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.