Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video toont mogelijk voorkant van Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2018, 9:15 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken waarin we mogelijk voor het eerst de voorkant van de aankomende Samsung Galaxy Note 9 te zien krijgen. Zoals het er nu naar uitziet, zal de nieuwe Note van extra sensoren worden voorzien, aangezien daar ruimte voor gereserveerd lijkt te zijn.

Voorkant Samsung Galaxy Note 9 te zien – gerucht

De verwachting is dat Samsung de Samsung Galaxy Note 9 in juli of augustus van dit jaar gaan lanceren, zodat later dit jaar alsnog de opvouwbare Samsung Galaxy X gelanceerd kan worden. Daarom verwachten we dat het aantal geruchten toeneemt en vandaag zien we daar het resultaat al van. Er is een video opgedoken waarin we mogelijk de voorkant van de Galaxy Note 9 te zien krijgen. In de video zien we schermbeschermers, dus het is niet echt de voorkant van het toestel — maar je krijgt zo wel een indruk van die voorkant.

Opvallend is dat er heel veel ruimte voor sensoren en camera’s is gereserveerd. Niet alleen zijn er meer openingen zichtbaar, ook lijken de openingen dit keer groter te zijn. Wellicht introduceert Samsung een eigen versie van Apples Face ID op de Samsung Galaxy Note 9, maar dat is momenteel slechts speculatie. Mogelijk onthuld Samsung het toestel eind juli, tijdens een speciaal te organiseren evenement. Het toestel zou 8 GB aan werkgeheugen en 512 GB aan interne opslagruimte moeten krijgen, aldus geruchtenmakers.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.