Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Goedkoopste versie OnePlus 6 gaat 555 dollar kosten’

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2018, 9:55 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de goedkoopste versie van de OnePlus 6 een prijskaartje gaan krijgen van 555 dollar. Dit model wordt voorzien van 64 GB aan interne opslagruimte en 6 GB aan werkgeheugen, aldus de geruchtenmakers.

Zijn dit de prijzen van de OnePlus 6?

Zoals het er nu naar uitziet wordt de OnePlus 6 het duurste toestel dat de fabrikant tot op heden heeft uitgebracht. Een betrouwbare bron van de website True Tech meldt namelijk dat het goedkoopste model van deze OnePlus een prijskaartje krijgt van 555 dollar. Dat is omgerekend 460 euro. Deze versie krijgt 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast wil OnePlus ook een versie met 128 GB en evenveel werkgeheugen gaan uitbrengen voor een kleine meerprijs van 45 dollar (600 dollar, 497 euro).

Dit zijn waarschijnlijk niet de enige twee modellen die eraan komen. Er werd eerder namelijk al gespeculeerd over een versie die maar liefst 750 dollar (621 euro) zou moeten gaan kosten. Deze OnePlus 6 zou beschikken over 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte. Of mensen dat bedrag voor dit toestel overhebben, is natuurlijk een tweede. Binnenkort wordt het apparaat gepresenteerd en dan weten we alles zeker. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en andere wilde verhalen over de smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.