Google Photos krijgt een favorieten-functie

22 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google Photos

De komende week wordt er een nieuwe functie voor Google Photos uitgerold. Zo is het straks mogelijk om je favoriete foto's te selecteren, die automatisch in een album met je favoriete foto's worden geplaatst. Ook is het straks mogelijk om gedeelde foto's te liken met een hartje.

De fotogalerij-app Google Photos krijgt een langverwachte functie toegevoegd. Binnenkort kunnen gebruikers in de bibliotheek aangeven welke foto’s de favoriete foto’s zijn.

De komende week moet de nieuwe favorieten-functie worden uitgerold. Vanuit de bibliotheek kun je het sterretje aanklikken op foto’s om aan te geven of deze tot je favorieten behoren. Er wordt een speciaal album voor je favoriete foto’s gecreëerd, waar alle foto’s met een sterretje in zullen verschijnen. Ook moet het straks mogelijk zijn om foto’s te liken met een hartje. Het gaat hier dan om foto’s die met jou worden gedeeld, waardoor de foto-app een beetje de sociale kant op lijkt te gaan.

Binnenkort meer nieuwe functies naar Google Photos

Google Photos is een fotogalerij-app die automatisch een backup maakt van foto’s en video’s en deze organiseert. Vanuit de app kun je foto’s gemakkelijk vinden en delen en je hoeft je geen zorgen te maken om het interne geheugen van de smartphone of tablet, want foto’s worden opgeslagen in de cloud. Google Photos is echter meer dan een simpele galerij-app. De afgelopen jaren zijn er verschillende updates verschenen. Binnenkort komt kunstmatige intelligentie naar Google Photos, waardoor de app mensen en objecten kan herkennen. Je krijgt automatisch verbeterpunten te zien voor je foto’s en het is binnenkort mogelijk om zwart-wit-foto’s automatisch in te kleuren.

Bron Google Photos Via The Verge

Reacties (0)