Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google rolt een update uit voor de Google Nexus 6

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2018, 9:23 CategorieAndroid

Google heeft begin deze week een update uitgerold voor de Google Nexus 6. Deze smartphone werd 3,5 jaar geleden uitgebracht. Het komt niet vaak voor dat toestellen die ‘zo oud zijn’ nog updates ontvangen van hun fabrikanten, maar Google laat hier zien dat het dus wel kan.

Download de update voor Google Nexus 6

Er is nu een update beschikbaar voor de Google Nexus 6, een smartphone die 3,5 jaar geleden werd uitgebracht. Helaas betreft het niet de Android 8.0 Oreo-update, maar moeten we het doen met een geüpdatete versie van Android 7.1.1 Nougat. De update is gespot door de redactie van Android Police en brengt eigenlijk geen grote veranderingen met zich mee. Ook blijft de beveiligingsupdate nog hangen op oktober 2017, maar is er wel een nieuw buildnummer. Het is onduidelijk wat de update precies doet voor Nexus 6-eigenaars.

Hoewel Google zelf dus niet naar buiten brengt waar de update voor bedoeld is, kunnen we mogelijk zelf de ontbrekende informatie invullen. Android 7.1.1 was al eerder beschikbaar voor de Google Nexus 6, maar door een probleem moesten gebruikers teruggaan naar Android 7.0. Wellicht heeft Google het probleem met de update opgelost, waardoor die update dus alsnog kon worden uitgebracht. Mocht je nog steeds een Nexus 6 gebruiken, dan kun je de update nu downloaden — maar de ervaring wordt er niet beter of veiliger door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.