Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gratis Pokémon-rpg Pokémon Quest komt naar Android en iOS toe

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2018, 9:23 CategorieGaming

Nintendo en ontwikkelaar Game Freak hebben Pokémon Quest aangekondigd. Dit is een nieuwe rpg (role playing game) van de makers van Pokémon die gratis kan worden gespeeld op de Nintendo Switch, Android en iOS. De laatste twee versie worden op een later moment uitgebracht.

Pokémon Quest: free-to-play Pokémon-avontuur

Tijdens de persconferentie van Nintendo, waar de Pokéball Plus is aangekondigd, is tevens het rpg-actiespel Pokémon Quest aangekondigd. Quest is ontwikkeld door Game Freak en neemt spelers mee naar het eiland Tumblecube, waar alles met inbegrip van de Pokémon een kubus is. Verken het eiland van noord naar zuid en van oost naar west en ga op zoek naar schatten, vecht met wilde Pokémon, ontdek onbekende gebieden en bereid zelf heerlijke lekkernijen om nieuwe Pokémon voor je team aan te trekken.

De gameplay van Pokémon Quest kent onder meer de volgende functies:

  • Vechten via tikken: Pokémon Quest maakt gebruik van eenvoudige touchscreenbesturing die iedereen aan zal spreken.
  • Nieuwe Pokémon-vrienden maken: maak vele nieuwe Pokémon-vrienden via voorwerpen die je tijdens je verkenningstochten verzameld hebt.
  • Je eigen Pokémon-dreamteam samenstellen: vecht je samen met drie van je Pokémon-vrienden door verschillende omgevingen.
  • Unieke individuele Pokémon: personaliseer met behulp van Power Stones je Pokémon-vrienden helemaal naar eigen wens en geef ze ongekende statistieken.
  • Je basiskamp inrichten: versier je huis met schattige en leuke verzamelobjecten die niet alleen mooi zijn maar je ook nog eens voordelen in het spel op kunnen leveren.

Pokémon Quest is een spel waaraan je gratis begint (en later geld aan kunt aangeven) en dat vanaf vandaag gedownload kan worden in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch. Eind juni is de game bovendien via de App Store en Google Play verkrijgbaar voor mobiele apparaten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.