Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grote update voor OnePlus 5 en 5T voegt beweging toe, lost problemen op

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2018, 9:37 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat er nu een gigantische update onderweg is naar de OnePlus 5 en OnePlus 5T, met daarin ondersteuning voor een nieuwe bewegingen en een aantal oplossingen voor diverse problemen. Echt grote veranderingen hoef je echter niet te verwachten.

Download de update voor OnePlus 5/5T

OnePlus rolt momenteel een grote update uit voor de toestellen OnePlus 5 en OnePlus 5T. Ondanks het feit dat er niet heel veel dingen worden toegevoegd aan het systeem, moet je er wel voor zorgen dat je genoeg ruimte over hebt binnen het opslaggeheugen. De update die wordt uitgerold, genaamd OxygenOS 5.1.2, heeft namelijk een digitaal gewicht van 1,6 GB. Het betreft namelijk een volledige rom-update. De belangrijkste toevoeging is de mogelijkheid het scherm met een dubbele tap te vergrendelen (een optie die er al was…).

Daarnaast heeft de galerij-applicatie nu de optie foto’s op locatie te sorteren. Ook kun je heel snel zien welke foto’s er recentelijk zijn toegevoegd. Daarnaast mag je rekenen op de beveiligingsupdate van mei en oplossingen voor diverse bugs binnen het systeem. Zo is er een oplossing voor het probleem met het automatisch draaien, voor de wifi-verbinding en de microfoon wanneer je gebruikmaakt van AKG-oordoppen. De update wordt over the air uitgebracht, dus het kan nog een paar dagen duren voordat je toestel de update ontvangt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.