Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on foto’s tonen OnePlus 6 naast iPhone X en OnePlus 5T

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 15:08 CategorieAndroid

Het duurt nu niet lang meer voordat de OnePlus 6 wordt aangekondigd. Medio mei vindt de onthulling plaats, maar op dat moment weten we al bijna alles dat we zouden moeten weten over het toestel. Deze onlangs gelekte foto’s laten verder weinig verrassingen over.

OnePlus 6 te zien op hands-on foto’s

Medio mei is het zo ver: dan onthult OnePlus de nieuwe OnePlus 6. Tot op heden is er al heel veel informatie gelekt en naar buiten gebracht en zijn er meerdere foto’s en andere afbeeldingen verschenen, waardoor we al ontzettend veel weten over de aankomende smartphone. De presentatie is een mooi moment om alles bevestigd te zien krijgen, met het toestel in aanraking te komen en de smartphone direct te kunnen bestellen, want echte verrassingen zijn er nu niet meer. En dan duiken vandaag ook nog eens hands-on foto’s op.

Niet alleen wordt de OnePlus 6 op de foto gezet, inclusief een gedeelte van de inhoud van de doos, ook wordt het toestel vergeleken met de iPhone X. We zien het verschil in schermgrootte en inkeping bovenin het scherm: het scherm zelf is stukken groter, terwijl die inkeping weer wat kleiner is. Daarnaast wordt er ook vergeleken met de OnePlus 5T en valt op dat de kin dunner is gemaakt, terwijl de randen aan de zijkant ongeveer gelijk lijken te zijn. Verder lijkt het alsof de kleuren ook iets feller zijn dan op de OnePlus 5T.

  • Delen:

Reacties

  1. Jdw
    02 mei, 2018 om 22:07

    Deze foto’s zijn nep! de alert slider zit links en komt aan de rechter kant. En de onderkant is precies zo als de 5t.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.