Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP presenteert nieuw EliteBook x360-model met smalle schermranden

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2018, 15:08 CategorieWindows

Vandaag heeft HP een reeks vernieuwde laptops uitgebracht. Daaronder bevinden zich ook vernieuwde EliteBook x360-modellen. De apparaten zijn bijna identiek aan de oude versie, maar tien procent kleiner gemaakt. Zo behaalt men flinke winst in de bezels van het scherm.

De vernieuwde HP EliteBook x360

HP heeft ervoor gezorgd dat het scherm van de EliteBook x360 nu veel smallere randen heeft. Afgezien daarvan heeft HP ook LTE toegevoegd aan de productlijn, waarmee het dus mogelijk is om ook onderweg – zonder dat je daar een wifinetwerk voor nodig hebt – verbinding met het internet te maken.

De EliteBook x360 heeft een 13,3-inch display dat volgens HP zo helder kan worden, dat je het ook buiten goed kan gebruiken. Sterker nog, het bedrijf belooft dat dit het “eerste echt zichtbare scherm buitenshuis” is. Om maar even technische details te geven: het scherm kan tot 700 nits helder worden, waar een andere high-end laptop vaak niet boven de 500 nits uitkomt.

De vernieuwde EliteBook draait op een Intel Core i-processor van de achtste generatie. Net als de vorige generatie, gaat het om een aanraakscherm en is er een 1080p webcam. De laptop zal in de Verenigde Staten vanaf volgende maand verkrijgbaar zijn en heeft daar een verkoopadviesprijs van 1.449 dollar. Omgerekend naar euro’s – zonder heffingen mee te rekenen – is dat 1.209 euro.

  • Delen:
HP EliteBook x360 1030 G2
HP EliteBook x360 1030 G2
Windows 10
HP Spectre x360 (2018)
Windows 10
hp spectre x360-2017
HP Spectre x360 (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.