HTC plaatst U12 Plus op een testpagina van de website

22 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
HTC U12 Plus

HTC is druk bezig met de aankondiging van de HTC U12 Plus. Op een testpagina van de website had het bedrijf alle informatie over het nieuwe vlaggenschip al geplaatst, maar dit lekte al snel uit door een oplettende gebruiker. HTC haalde de testpagina snel offline, maar toen lag alle informatie al op straat.

HTC is helemaal klaar voor de presentatie van de HTC U12 Plus. Op een testpagina van de officiële website blijken ze de aankondiging al helemaal af te hebben. Roland Quandt van WinFuture was echter goed aan het opletten, want hij vond de testpagina, waardoor officiële afbeeldingen en de volledige specificaties nu al naar buiten zijn gekomen. HTC heeft de testpagina snel offline gehaald, maar alle informatie ligt nu al op straat.

Bevestiging van eerder gelekte specificaties

Het lek bevestigt eigenlijk wat we al wisten over het nieuwe vlaggenschip. De HTC U12 Plus komt met een Snapdragon 845-processor, 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen en gaat ongeveer 920 dollar kosten. Hiermee wordt het nieuwe vlaggenschip van HTC een directe concurrent van de Samsung Galaxy S9, de iPhone X en de P20 Pro van Huawei. HTC gaat echter wel tegen de trend in van de notch. Zo heeft de U12 Plus geen scherminkeping. Het display is een 6-inch WQHD+ Super LCD6 in een resolutie van 1.440 bij 2.880 pixels.

Het vlaggenschip heeft daarnaast Boomsound-speakers en is waterdicht dankzij het ip68-certificaat. Het interne geheugen kan met een micro-sd-kaart vergroot worden tot 2TB. De batterij heeft een capaciteit van 3500 mAh. Naar verwachting zal HTC de U12 Plus morgen officieel aankondigen.

 

 

Bron Roland Quandt Via The Verge

Reacties (0)