Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P20 Pro is toch niet zo duurzaam als je zou willen

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2018, 9:21 CategorieAndroid

Als er een nieuw vlaggenschip op de markt komt, dan kun je er vergif op innemen dat het YouTube-kanaal JerryRigEverything het toestel flink onder handen neem en kijkt hoe duurzaam het toestel is. De Huawei P20 Pro komt er niet heel goed van af…

Huawei P20 Pro ondergaat duurzaamheidstests

De Huawei P20 Pro is nu beschikbaar, dus zie je her en der recensies, artikelen en video’s verschijnen met het toestel in de hoofdrol. Het YouTube-kanaal¬†JerryRigEverything staat bekend om het testen van de duurzaamheid van vlaggenschepen en deze week is het de beurt aan de P20 Pro. Het toestel wordt aan dezelfde tests onderworpen waar andere smartphones ook mee te maken hebben gekregen. Zo wordt er flink op het apparaat gekrast met verschillende messen en kun je zien dat het toestel helaas flink doorbuigt.

Hoewel de achterkant van de Huawei P20 Pro bestaat uit glas en de rest voor het grootste gedeelte uit metaal, zou je verwachten dat het een solide smartphone is. Maar uit deze test blijkt toch het tegenovergestelde. De videomaker krijgt het zelfs voor elkaar een gedeelte van het scherm te kraken. De P20 Pro werkt daarna nog gewoon zoals zou moeten, maar het ziet er niet meer mooi uit. Huawei adverteert niet dat de P20 Pro is voorzien van stevig Gorilla Glass-materiaal, maar van een dure smartphone mag je wel iets meer verwachten.

  • Delen:
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.