Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram krijgt een nieuwe optie voor polls

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2018, 7:01 CategorieApplicaties

Sinds een half jaar is het mogelijk om op Instagram een poll toe te voegen. Zo kun je jouw volgers een vraag stellen met daarin twee verschillende antwoorden. Deze optie voeg je toe als een sticker voor Instagram Stories. Volgers kunnen een stem uitbrengen en krijgen dan de (voorlopige) uitslag te zien. Jij als vragensteller kunt natuurlijk altijd zelf tussendoor de uitslag bekijken. Instagram heeft echter aangekondigd dat er een nieuwe variatie beschikbaar komt op de bestaande poll.

De nieuwe poll voor Instagram Stories is een emoji slider. Deze kun je over het scherm slepen van links naar rechts. Vraag bijvoorbeeld aan je volgers hoeveel ze van pizza houden. Jouw volgers kunnen de emoji slepen van links (niet van pizza houden), naar de uiterste rechterkant (ik houd heel veel van pizza). De emoji is geanimeerd terwijl je deze van links naar rechts sleept. Ook bij deze optie kun je per volger die gestemd heeft zien wat ze geantwoord hebben. In de lijst met alle antwoorden kun je tevens het gemiddelde zien van alle gegeven antwoorden.

Voeg de emoji slider als sticker toe aan je Stories

De nieuwe poll voeg je gemakkelijk toe aan je Instagram Stories. De emoji slider voeg je net zo toe als andere stickers. Plaats de sticker, schrijf er een vraag bij en kies de emoji die je wilt gebruiken. De nieuwe emoji slider is beschikbaar in de nieuwste Instagram-update voor Android en iOS.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.