Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Instagram laat je straks muziek toevoegen aan je Stories middels stickers’

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2018, 10:15 CategorieApplicaties

Instagram werkt naar verluidt aan speciale stickers waarmee gebruikers muziek kunnen toevoegen aan hun Stories. Deze functie is gevonden in de code van de applicatie. De sociale dienst voor het delen van foto’s heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de feature.

Muziek toevoegen aan je Instagram Stories – gerucht

Achter de schermen werkt Instagram natuurlijk nog steeds aan nieuwe functies voor de app. Techcrunch meldt nu dat de dienst werkt aan het toevoegen van muziekstickers voor je Stories. Dat baseert de redactie op basis van de code van de app, waar verwijzingen zijn gevonden naar de woorden Search Music. Gebruikers zouden toegang krijgen tot een catalogus aan muziek, waar je kunt zoeken binnen genres, maar ook op basis van stemming of wat nu trending is. De fotodeeldienst heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht.

Het is nog niet duidelijk of deze muzikale stickers kunnen worden gebruikt in combinatie met foto’s, maar de kans is groot dat video’s in elk geval toegang krijgen tot de functie. Tot op heden heeft de code van de officiële Instagram-app wel eens vaker functies vroegtijdig de wereld in geholpen, dus de kans is groot dat het ook dit keer klopt. Zo dook de Focus-functie al eerder op, vlak voordat die officieel werd aangekondigd. Het wachten is nu op het team achter de app, wanneer ze besluiten dit nieuws naar buiten te brengen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.