Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 13 staat grotendeels in het teken van nieuwe iPad-functies’

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2018, 9:34 CategorieiPad

Zoals het er nu naar uitziet, gaat Apple in 2019 veel nieuwe functies aanbieden voor de iPad middels iOS 13. Zo komt er een nieuwe Files-applicatie en moet het mogelijk worden dat gebruikers dezelfde apps naast elkaar openen op de tablet van het bedrijf. Maar eerst krijgen we iOS 12 nog.

iOS 13 brengt meer functies voor iPad – gerucht

Apple heeft mogelijk meerdere features gepland staan voor de iPad met iOS 13, dat waarschijnlijk in 2019 wordt gelanceerd. Dat meldt Bloomberg-verslaggever Mark Gurman op Twitter. Zo komt er onder meer een nieuwe Files-applicatie, in-app tabbladen, ondersteuning voor het openen van twee dezelfde apps in splitscreen en verbeteringen voor de Apple Pencil. Sommige van deze functies zouden gepland staan voor iOS 12, maar zijn naar achteren geschoven zodat Apple kan werken aan het oplossen van bugs en problemen.

De eerstvolgende functie voor iPhone, iPad en iPod is echter iOS 12. Naar verluidt staat deze update geheel in het teken van prestatieverbeteringen en bugfixes, maar zullen er ook een aantal kleinere functies worden geïntroduceerd. Zo komen er meer opties aan voor Animoji (nieuwe personages, nieuwe interface, ondersteuning voor de tablet en FaceTime), kunnen we augmentedrealityspellen in multiplayer spelen en zal er een verbeterde niet storen-modus zijn. In juni wordt iOS 12 waarschijnlijk aangekondigd.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.