Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘IPhone X Plus net zo groot als de iPhone 8 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2018, 10:26 CategorieiPhone

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal de onaangekondigde iPhone X Plus net zo groot worden als de huidige iPhone 8 Plus. De X Plus zou daarentegen een scherm van 6,5-inch gaan krijgen, terwijl de 8 Plus beschikt over een display van 5,5-inch.

iPhone X Plus even groot als iPhone 8 Plus’

Het doorgaans betrouwbare Macotakara meldt dat de onaangekondigde iPhone X Plus ongeveer net zo groot zal worden als de huidige iPhone 8 Plus. Dat baseert de redactie op basis van een “betrouwbare bron”. De Plus-versie van de iPhone X zou een scherm van 6,5-inch krijgen, terwijl de iPhone 8 Plus beschikt over een 5,5″-scherm. Echter, de X Plus zou wel een stuk dikker worden, vanwege de camera. Uiteindelijk zou gaat gaan om een extra dikte van 0,2 millimeter, waardoor het toestel straks mogelijk 7,7 millimeter dun is.

Daarnaast is er ook informatie gedeeld over de 6,1-inch iPhone die in 2018 moet verschijnen. Deze iPhone zal beschikken over een lcd-scherm. Het scherm zou ergens tussen de 6,0- en 6,1-inch moeten gaan zitten. Ook zal er ondersteuning zijn voor Face ID. Verder is er ook informatie gegeven over iOS 12. Deze versie van het besturingssysteem zou ondersteuning aanbieden voor horizontale Face ID. Dat zou wel handig zijn, aangezien er ook geruchten zijn die het hebben over Face ID-support voor de iPad-lijn van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.