Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jurassic World Alive nu beschikbaar voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2018, 23:04 CategorieGaming

In maart werd Jurassic World Alive aangekondigd en sinds enkele weken was het spel speelbaar in een select aantal landen. In Nederland moesten we nog even geduld hebben, maar daar is nu een einde aan gekomen. Jurassic World Alive is nu beschikbaar voor Android en iOS.

Jurassic World Alive is een augmentedrealityspel en is vergelijkbaar met Pokémon Go. In plaats van Pokémon kun je nu aan de slag met dinosaurussen als de Velociraptor, Triceratops  en de Tyrannosaurus Rex. De opzet van het spel is echter hetzelfde. Op de smartphone of tablet zie je de kaart van je omgeving waar dinosaurussen op verschijnen. Nieuwe items haal je bij supply drops, die eigenlijk precies hetzelfde werken als de Pokéstops bij Pokémon Go. Klik je eenmaal op een dinosaurus dan moet je met een drone zoveel mogelijk dna-monsters verzamelen door er een dart op te schieten.

Vecht met jouw team tegen andere mensen in Jurassic World Alive

Voor het verzamelen van dna-monsters gebruik je een drone. Je kunt net zolang darts blijven afvuren totdat de batterij van de drone leeg is. Heb je vijftig dna-monsters weten te bemachtigen? Dan kun je de dinosaurus creëren. Stel je eigen team van dinosaurussen samen en je kunt direct een battle starten tegen andere mensen. Ook incubators zijn weer van de partij. In plaats van een bepaalde afstand lopen moet je nu echter een bepaald aantal uren wachten voordat je items en dna krijgt.

Ben je toe aan een ander augmentedrealityspel dan Pokémon Go? Of kun je niet wachten op de nieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom dat op 7 juni in de bioscoop zal draaien? Probeer dan Jurassic World Alive eens uit. Download het spel via de onderstaande links.

  • Jurassic World Alive
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.