Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo is voornemens de Lenovo Yoga Book 2 uit te brengen’

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2018, 10:13 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal Lenovo binnenkort een nieuwe versie van de Lenovo Yoga Book aankondigen. De Yoga Book staat bekend om zijn ‘Create Pad’: een aanraakgevoelig oppervlak dat kan veranderen in een toetsenbord of vlak waarop je kunt tekenen en schrijven.

Lenovo werkt mogelijk aan Lenovo Yoga Book 2

Bij de organisatie achter bluetooth, Bluetooth SIG, is een opvolger van de Lenovo Yoga Book gespot. Dit is op zich niet verrassend. Toen de originele modellen werden aangekondigd, liet het bedrijf al weten in de toekomst meerdere modellen uit te willen brengen. Aan de andere kant sloeg het apparaat, dat voor een geheel nieuwe categorie apparaten moest zorgen, niet echt aan en annuleerde het bedrijf al eerder de versie met Chrome OS aan boord. Deze nieuwe versie zal worden geleverd met een Lenovo Precision Pen.

Het apparaat dat geregistreerd staat bij Bluetooth SIG wordt YogaBook2 Pro genoemd. Wat de nieuwe naam dus wordt, is nog even afwachten. Helaas is er vooralsnog niets bekend over het nieuwe apparaat. We weten nog niets over de specificaties en ook nog niets over een releasedatum. Lenovo heeft zelf ook nog niets naar buiten gebracht over het bestaan van een Lenovo Yoga Book 2, dus we zullen nog even moeten afwachten wat er komt. Laten we hopen dat de feedback van het toetsenbord dit keer beter is dan in het eerste model.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.