Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G7 ThinQ officieel onthuld: smartphone behoudt koptelefoonaansluiting

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 16:19 CategorieAndroid

LG heeft woensdagmiddag officieel de LG G7 ThinQ onthuld. Deze smartphone wordt onder meer voorzien van een scherminkeping aan de bovenkant, evenals een koptelefoonaansluiting. Daarnaast zijn er high-end specificaties aanwezig.

Dit is de LG G7 ThinQ

Na maanden van speculatie en geruchten is de LG G7 dan eindelijk aangekondigd. Het apparaat beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845-processor, evenals 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Het lcd-scherm is 6,1-inch groot, beschikt over een inkeping en heeft een resolutie van 3.120 bij 1.440 pixels. Op de achterkant zit een dubbele camera van zestien megapixel, met één lens voor brede foto’s. Op de voorkant zit een enkele camera die beschikt over een sensor van acht megapixel.

Verder is er een accu van 3.000 mAh aanwezig, met ondersteuning voor draadloos opladen. Ook treffen we op de achterkant de vingerafdrukscanner aan en zit de aan-uitknop op de zijkant van het toestel. Het toestel is straks in vier kleuren beschikbaar, namelijk blauw, zwart, grijs en donkerroze. Android 8.0 Oreo wordt standaard meegeleverd, inclusief de skin die LG doorgaans gebruikt. Verder zal de inmiddels bekende quad-dac (32-bit) aanwezig zijn. Datzelfde geldt ook ook de Boombox-speaker, lees daar hier meer over.

Technologie op basis van AI

De LG G7 ThinQ wordt ook voorzien van technologie op basis van kunstmatige intelligentie. De camera is in staat objecten te herkennen en automatisch de instellingen daarop aan te passen voor het beste contrast, de beste verzadiging en voor andere kleurenaanpassingen. Wanneer de G7 ThinQ een object herkent, dan zal die kort trillen om te laten weten dat-ie ziet wat je wil fotograferen. Daarnaast beschikken de camera’s op de voor- en achterkant over een portretmodus, waarmee je foto’s met het bokeh-effect maakt.

Mocht je overigens de inkeping aan de bovenkant niets vinden, dan kun je die softwarematig verwijderen — terwijl je toch gebruik kunt maken van de extra ruimte voor notificaties. Verder is er een koptelefoonaansluiting en een knop voor de Google Assistant aanwezig. Door erop te drukken spreek je de stemassistent meteen aan. Helaas kun je die knop, voorlopig dan, niet voor andere dingen gebruiken — totdat iemand daar weer iets op heeft gevonden. Op moment van schrijven heeft LG nog geen prijs en beschikbaarheid bekendgemaakt.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.