Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Q7 nieuwe midrange phablet in veel varianten

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2018, 12:56 CategorieAndroid

LG brengt een aantal nieuwe midrange phablets op de markt onder de naam LG Q7. Ze zijn een stuk goedkoper dan topmodel LG G7, maar evengoed voorzien van aantrekkelijke hardware.

Diverse varianten: Q7 Alpha en Plus

De Q7 volgt, zoals de naam aangeeft, de Q6 op (review). Het nieuwe model bezit een 5,5-inch scherm met FHD-resolutie (2160 bij 1080 pixels en een 18:9-beeldschermverhouding. Een quadcore processor die op 1.5 of 1.8 Ghz is geklokt, klopt onder de motorkap. Er komen diverse varianten van de Q7 op de markt.

Verschil in camera’s en geheugen

De Q7 en de Q7 Alpha krijgen 3GB RAM en 32GB opslaggeheugen. De Q7 Plus krijgt 4GB RAM en 64 GB opslaggeheugen. De camera’s verschillen per model ook wat. De LG Q7 krijgt een 13-megapixel achtercamera en een 8- of 5-megapixel frontcamera. De Q7 Alpha heeft dezelfde 13-megapixel achtercamera en een 5-megapixel frontcamera. De Q7 Plus biedt de beste, met een 16-megapixel achtercamera. Maar wel dezelfde 5-megapixel frontcamera als de Alpha.

Voor het overige zijn alle varianten min of meer hetzelfde. Ze bieden een vingerafdruksensor, Hifi Quad DAC, ze zijn water- en stofdicht volgens het IP68-protcocol en hebben een 3000 mAh batterij. Android 8.0 staat er uit de doos op.

  • Delen:
LG Q7
LG Q7
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.