Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG suggereert dat LG V40 wordt voorzien van een oled-scherm

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2018, 9:25 CategorieAndroid

LG heeft bevestigd dat toekomstige V-modellen allemaal worden voorzien van oled-schermen. Daarmee suggereert het bedrijf dus dat de aankomende LG V40, die mogelijk in of na de zomer wordt aangekondigd, een oled-display gaat krijgen.

LG V40 krijgt waarschijnlijk een oled-scherm

Tijdens de aankondiging van de LG G7 ThinQ heeft LG ook meer prijsgegeven over de keuze van de schermen voor zijn smartphones. Zo wordt de G-serie voorzien van lcd-schermen, omdat het bedrijf deze serie meer als een mainstream product beschouwd. Zo kunnen de G-smartphones scherper in de markt worden gezet. Dat is echter niet de enige reden dat de G7 een lcd-display heeft gekregen. LG wil namelijk het oled-scherm bewaren voor de V-serie. Alle toekomstige modellen krijgen namelijk zo’n mooi oled-scherm, aldus het bedrijf.

Zo werd de LG V30 voorzien van zo’n scherm en zoals het er nu naar uitziet zal ook de LG V40 zo’n display gaan krijgen. De reden hierachter is dat LG deze smartphoneserie meer als een innovatie serie beschouwd, waardoor er dus ruimte is voor dit soort aspecten. De nog niet aangekondigde LG V35 ThinQ, waarvan nog niet zeker is of die naar Europa komt, zal waarschijnlijk ook een oled-scherm krijgen. Verder heeft het bedrijf niets bevestigd of losgelaten over de toekomstige smartphones binnen de LG V-lijn.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.