Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medeoprichter Vine stelt lancering van opvolger V2 voorlopig uit

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2018, 9:18 CategorieApplicaties

De medeoprichter van videoplatform Vine was voornemens een opvolger uit te brengen, in de vorm van V2. Maar nu kondigt de beste man aan dat de lancering voorlopig is uitgesteld en dat het nog niet duidelijk is wanneer het nieuwe platform beschikbaar zal zijn.

V2 komt voorlopig niet

De medeoprichter van Vine, Dom Hofmann, heeft aangekondigd dat de opvolger van het eens zo populaire videoplatform voor onbepaalde tijd is uitgesteld. De reden voor het uitstel heeft te maken met problemen op het gebied van financiering en logistiek. In januari kondigde Hofmann nog aan dat V2, zoals het nieuwe platform voorlopig nog heet, al in de zomer van 2018 gelanceerd zou worden. Dat doel blijkt nu dus de ambitieus. Wanneer het videoplatform dan wel wordt gelanceerd, is vooralsnog onduidelijk.

Hofmann begon zonder plan aan het project en gooide zijn idee de wereld in om te kijken of er animo voor was. En dat was het geval: veel oud-gebruikers lieten positieve geluiden horen, helemaal omdat Vine een jaar daarvoor werd stopgezet door eigenaar Twitter. Met deze stap probeert Hofmann ook te voorkomen dat het project uit elkaar valt voordat het überhaupt gelanceerd is. Dus hoewel het jammer is dat de Vine-opvolger V2 nog even op zich laat wachten, kan het op langere termijn mogelijk goed uitpakken voor iedereen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.