Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met de Pokéball Plus kun je Pokémon vangen in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2018, 9:17 CategorieAccessoires

Nintendo heeft een nieuwe accessoire onthuld voor drie Pokémon-spellen: de Pokéball Plus. Dit apparaat, in de vorm van een echte Pokéball, kan gebruikt worden in plaats van de Go Plus-armband. De accessoire zal in november worden gelanceerd, naast de nieuwe Pokémon-games die zijn aangekondigd.

Pokémon vangen met Pokéball Plus

Nintendo heeft vannacht nieuwe Pokémon-games aangekondigd voor de Nintendo Switch: Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!. Deze games zijn te gebruiken in combinatie met een nieuwe accessoire, genaamd de Pokéball Plus. Dit is een apparaat waarmee Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! gespeeld kunnen worden in plaats van met een Joy-Con of in combinatie met de Pokémon G0 in plaats van de G0 Plus. Je kunt de accessoire dus ook koppelen aan een smartphone.

De Pokéball Plus beschikt over bewegingsbesturing en kan oplichten in verschillende kleuren, trillen en geluiden afspelen. Hoe de accessoire precies werkt op mobiele apparaten is nog niet helemaal duidelijk, maar de verwachting is dat je op de knop in het midden kunt drukken wanneer er een Pokémon in de buurt is, zodat je hem kunt vangen — vergelijkbaar met hoe dat werkt met de Go Plus-wearable. De Nintendo Switch-spellen verschijnen op 16 november. De accessoire zal vanaf dezelfde datum verkrijgbaar zijn bij de deelnemende verkooppunten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.