Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Adv: Microsoft geeft maximaal 15% korting op een Surface Pro of Surface Book 2

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2018, 9:34 CategorieGesponsord

Microsoft is in een goede bui en dat is goed nieuws voor diegenen die nog twijfelen over de aanschaf van een Surface Pro of Surface Book 2. Beide apparaten kunnen nu namelijk met een aardige korting aangeschaft worden. De Surface Pro komt met maximaal 15 procent korting, terwijl je op de Surface Book 2 maximaal 10 procent korting krijgt.

De speciale actie van Microsoft loopt van 20 mei tot en met 27 mei dus je moet er snel bij zijn. Daarnaast betreft de korting specifieke modellen van beide apparaten. De 15 procent korting op de Surface Pro geldt voor het model met de Intel m3-processor of Intel i5-processor met 128GB aan opslaggeheugen. De 10 procent korting op de Surface Book 2 geldt voor het model met Intel Core i5-processor en 256GB aan opslaggeheugen.

Tablets Magazine heeft de Surface Pro, een hybride laptop/tablet voor diegenen die zowel productief willen zijn als van entertainment houden, een aantal maanden geleden al aan een uitgebreide review onderworpen, en zelfs beoordeeld met een 8. Kijkend naar de goede specificaties, het premium scherm en het high-end design is dat geen verrassing. De belangrijkste conclusie luidt als volgt;

Microsoft heeft een hoop verbeterd aan het design en de hardware van deze Surface Pro, die wellicht zo op het eerste gezicht niet meteen zichtbaar zijn voor iedereen. Maar er is een hoop om van te houden. De accu is groter en gaat iets langer mee, het design ziet er ontzettend strak uit en de hardware voldoet aan moderne eisen. Ook is het fijn dat je met de frontcamera je apparaat kunt ontgrendelen dankzij de integratie met Windows Hello. De kickstand maakt het plaatje bijna compleet.

De Surface Book 2 is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat het apparaat in verschillende modi – waaronder de tabletmodus – gebruikt kan worden. De Surface Book 2 heeft een zilveren magnesium behuizing met het speciale scharnier aan de achterkant. Hierdoor lijkt het alsof dit model dichtgeklapt een omslag van een boek heeft. Deze Surface Book is met name interessant voor diegenen die creatief bezig willen zijn, bijvoorbeeld met tekeningen, foto’s en video’s. De laptop is krachtig, komt met een hoge resolutie scherm en biedt een premium design. Kortom, alles dat je nodig hebt als je de ultieme laptop zoekt.

Beide aanbiedingen vind je op de website van Microsoft.

Dit artikel dient puur ter promotie van een dienst of product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.