Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola One Power wordt Android One-smartphone met inkeping’

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2018, 10:05 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Motorola momenteel aan de Motorola One Power. Dit wordt naar verluidt een Android One-smartphone met aan de bovenkant van het scherm een inkeping. Er is zelfs al een afbeelding gelekt van het mogelijk aankomende apparaat.

Motorola One Power op komst – gerucht

De redactie van Android Headlines meldt dat Motorola momenteel werkt aan de Motorola One Power. Er is zelfs een afbeelding naar buiten gebracht die al wat nuttige informatie deelt, mocht dit bericht worden opgevolgd met een onthulling. Zoals het er nu naar uitziet wordt de One Power een Android One-smartphone met een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Dat scherm vult bijna geheel de voorkant, waardoor de kans groot is dat we hier met een phablet te maken hebben (en het scherm dus groter is dan 5,5-inch).

Daarnaast doet de naam Power vermoeden dat er meerdere versies van de smartphones aan gaan komen (net zoals dat je Moto Force- en Moto Play-modellen hebt). Verder kunnen we uit de afbeelding opmaken dat de hoeken behoorlijk rond zijn en dat de achterkant plat lijkt te zijn. De cameramodule zit niet in het midden en is ook niet rond, maar heeft een meer traditionele plek en vormgeving gekregen. In de vingerafdruksensor zit nog wel het logo van Motorola. Het is nu wachten op de officiële onthulling van de fabrikant.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.