Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe afbeeldingen van de HTC U12 Plus gelekt

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2018, 23:04 CategorieAndroid

Het is nog een kleine week wachten voor de HTC U12 Plus wordt aangekondigd, maar de afgelopen weken is bijna alle informatie over het toestel al naar buiten gekomen. In april lekte de volledige lijst met specificaties naar buiten, waar HTC overigens niet op reageerde.  Begin deze maand plaatste HTC zelf een afbeelding op het officiële Twitterkanaal met de datum 23 mei 2018. De verwachting is dat het bedrijf de HTC U12 Plus op deze datum officieel zal aankondigen.

Vandaag zijn er nieuwe afbeeldingen gelekt van de HTC U12 Plus. De bekende lekker Evan Blass (EVLeaks) plaatste nieuwe renders van het toestel op zijn Twitterkanaal. Zo zien we dat het nieuwe vlaggenschip van HTC in drie verschillende kleuren op de markt komt. Waar andere fabrikanten massaal voor de notch (scherminkeping) kiezen, daar houdt HTC vast aan het traditionele design zonder notch. Aangezien deze trend bij veel mensen niet in de smaak valt heeft HTC in in ieder geval op dit vlak al een streepje voor.

Dubbele camera’s aan de voor- en achterkant

De afbeeldingen tonen daarnaast de dunne schermranden. Alhoewel de randen niet zo dun zijn als bij enkele van de concurrenten is het wel een stap vooruit ten opzichte van eerdere smartphones van HTC. Ook kunnen we duidelijk de dubbele camera’s op de afbeeldingen zien. De HTC U12 Plus heeft zowel aan de voorkant als de achterkant dubbele camera’s. Naast de nieuwe afbeeldingen lekte ook de volledige specificatielijst uit op het Twitterkanaal van EVLeaks.

  • Delen:
HTC U12 Plus
HTC U12 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.