Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia X5 en X7 verschijnen wereldwijd, Nokia X6 alleen in China’

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2018, 9:55 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan blijft de onlangs aangekondigde Nokia X6 exclusief voor de Chinese markt. Maar dat betekent niet dat we geen Nokia X-smartphones hoeven te verwachten in het westen. Mogelijk krijgen wij de Nokia X5 en X7.

Nokia X5 en X7 komen naar het westen

Meestal introduceert Nokia zijn smartphones eerst in China, waarna ze onder een andere naam in het westen worden uitgebracht. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal dit niet het geval zijn met de onlangs aangekondigde Nokia X6. Zoals het er nu naar uitziet, blijft dat apparaat in China, terwijl wij in het westen van andere telefoons kunnen gaan genieten van het Finse bedrijf. De twee andere smartphones worden wereldwijd uitgebracht onder de naam Nokia X5 en Nokia X7. Tenminste, als we de geruchten kunnen geloven.

Op moment van schrijven heeft HMD Global, het bedrijf dat de rechten van Nokia’s smartphones in handen heeft, nog geen smartphones aangekondigd die deze namen dragen. Daardoor weten we ook nog helemaal niets over deze apparaten. Zelfs de geruchtenmolen is nog steeds over de Nokia X5 en X7. We weten ook niet of de toestellen worden voorzien van dezelfde inkeping of specificaties. Gebaseerd op de namen alleen, kan het zijn dat de X5 ietwat lagere specs gaat krijgen, terwijl de X7 mogelijk hogere specs geniet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.