Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6 krijgt mogelijk een hartslagsensor, blijkt uit nieuwe teaser

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2018, 13:05 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft een nieuwe teaser vrijgegeven. De teaser toont een soort hartslagmeter en in de metingen is duidelijk het cijfers zes te zien. Mogelijk krijgt de aankomende OnePlus 6 dus een eigen sensor voor hartslagmeting.

OnePlus 6 met hartslagmeter – gerucht

OnePlus heeft maandagmiddag een verse teaser op het internet gegooid. In de teaser wordt mogelijk een hartslagsensor laten zien, die aanwezig zal zijn op de nieuwe smartphone. In de meting, de elektrocardiogram, is duidelijk het cijfer zes te zien, waardoor de simpele optelsom dus al snel gemaakt is. Uiteraard heeft de fabrikant de nieuwe sensor nog niet bevestigd, maar dat hoeft niet lang meer te duren. De nieuwe OnePlus zal namelijk over ongeveer een week worden gepresenteerd en dan weten we eindelijk alles zeker.

De OnePlus 6 zal straks worden geleverd met een Qualcomm Snapdragon 845 onder de motorkap, samen met 6 of 8 GB aan werkgeheugen en 64, 128 of 256 GB aan interne opslagruimte. De achterkant zal uit glas bestaan, terwijl het langwerpige scherm aan de voorkant is voorzien van een inkeping aan de bovenkant. Verder is de verwachting dat de prijs begint op 555 dollar voor het goedkoopste model, terwijl het duurste model meer dan 750 dollar kan gaan kosten. Het tussenmodel zou ongeveer 600 moeten gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.