OnePlus 6 te zien met Mirror Black-achterkant op afbeeldingen

14 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6-lek-mei-1

Er zijn een hoop afbeeldingen gelekt waarop de OnePlus 6 te zien is met een Mirror Black-achterkant. Eerder geruchten spraken al over een glazen achterkant voor de aankomende smartphone en deze nieuwe serie gelekte afbeeldingen lijkt dat idee te bevestigen.

OnePlus 6 met glazen achterkant

Deze week zal de OnePlus 6 officieel worden onthuld. Maar tot die tijd moeten we het nog doen met geruchten en gelekte afbeeldingen, zoals vandaag. WinFuture heeft afbeeldingen gespot van de smartphone, waarop duidelijk te zien is dat het apparaat een glazen, zwarte achterkant heeft. Dit wordt de Mirror Black finish genoemd. Daarnaast komt er nog een zwarte versie op de markt, eentje die een gewone achterkant gaat krijgen, genaamd Midnight Black. Deze achterkant lijkt meer op die van de eerder gelanceerde OnePlus 5T.

Daarnaast geven de afbeeldingen een mooie kijken op het design van het toestel (zoals de inkeping) en valt op dat de achterkant de kin aan de onderkant goed wegwerkt. Daarnaast bevestigen deze renders dat de alert slider nu aan de rechterkant zit en dat er een koptelefoonaansluiting aanwezig is. De OnePlus 6 wordt op 16 mei aanstaande aangekondigde en zal in verschillende configuraties beschikbaar zijn. De smartphone zal dan vanaf 22 mei verscheept worden, als we de nieuwste geruchten mogen geloven.

Reacties (0)