Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus introduceert inruilprogramma voor OnePlus 6

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2018, 12:18 CategorieAndroid

OnePlus heeft een inruilprogramma voor de OnePlus 6 aangekondigd. Heb je nog een oud toestel liggen van de fabrikant en wil je daarvan af? Goed nieuws, want wanneer je smartphone nog in prima conditie is, dan kun je er dus korting mee scoren op een nieuwe OnePlus.

OnePlus 6-inruilactie

Tegenwoordig willen mensen vaker een nieuwe smartphone en het liefst op het moment dat er een nieuwe versie beschikbaar is. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk, dan kan dat je flink wat geld kosten. Gebruikers willen dus niet alleen snel, maar ook gemakkelijk kunnen upgraden en OnePlus maakt dat straks mogelijk met de introductie van de OnePlus 6. Voor die nieuwe smartphone heeft het bedrijf namelijk een inruilprogramma opgezet. Daarmee ruil je je oudere OnePlus in voor een nieuwe, en krijg je korting op de prijs.

Voor de huidige OnePlus-gebruikers zijn er nog betere prijzen als zij hun OnePlus 3 of nieuwere model inruilen. Een OnePlus 3 of 3T in goede staat kan tot 201 euro opleveren. De OnePlus 6, het nieuwste vlaggenschip, is gebouwd rondom ‘The Speed You Need’ en daarom krijgen gebruikers die volgens dit motto voor het eind van mei hun OnePlus 3 of 3T inwisselen een bonusbedrag, voor een totaal van 216 euro om te investeren in hun nieuwe OnePlus. De lancering van de smartphone vindt plaats op 16 mei aanstaande.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.