Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaarsconferentie WWDC 2018 van Apple begint op 4 juni

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2018, 9:13 CategorieiPad

Apple heeft verschillende leden van de pers uitgenodigd voor de aankomende ontwikkelaarsconferentie. De conferentie heet Worldwide Developers Conference 2018 (WWDC 2018) en is voor Apple het moment om te laten zien waar het bedrijf aan heeft gewerkt op softwaregebied.

WWDC 2018 begint op 4 juni

Apple heeft uitnodigingen gestuurd naar verschillende leden van de pers voor de keynote tijdens WWDC 2018, de ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf. Het bedrijf had al bevestigd dat de conferentie vanaf die dag zou beginnen, maar nu is er dus de bevestiging dat de keynote op maandag 4 juni wordt gehouden. Wat Apple precies gaat aankondigen dit jaar, is helaas nog niet zeker. In het verleden heeft Apple nieuwe soft- en hardware aangekondigd. Voor dit jaar staat mogelijk de onthulling van iOS 12 op het programma.

Maar we kunnen ook nieuwe versies van het macOS, watchOS en tvOS verwachten. Wellicht komen er zelfs nieuwe iPad Pro-modellen voorbij, met een voorkantvullend scherm en misschien die beruchte inkeping aan de bovenkant. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat die iPads beschikken over Face ID, de cameratechnologie voor het ontgrendelen van je apparaat en meer (grappige) functies. Het duurt nu niet lang meer voordat WWDC 2018 begint; over iets minder dan twee weken weten we precies wat Apple in petto heeft.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.