Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook gebruikers van Instagram kunnen binnenkort videobellen

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 10:14 CategorieApplicaties

Facebook heeft bekendgemaakt dat de fotodeeldienst Instagram ook zal worden voorzien van de mogelijkheid videobellen. Daarnaast zal de Explore-tab worden uitgebreid met meerdere onderwerpen, zodat je mogelijk de app langer en vaker gaat gebruiken dan je nu doet.

Videobellen met Instagram

Instagram is begonnen met het uitrollen van nieuwe functies voor de mobiele applicaties. Zo wordt de Explore-tab uitgebreid met nieuwe onderwerpen. Bovenin staat er voortaan een carrousel met knoppen voor onderwerpen als dieren, fotografie en meer, waar mensen op kunnen tappen om foto’s over dat onderwerp te bekijken. De Explore-tab wordt dan nog meer een plek waar je dingen en mensen ontdekt die je wil volgen. In de afgelopen maanden heeft de dienst er heel wat veranderingen aan doorgevoerd, zoals de toevoeging van Stories.

Daarnaast wordt ook videobellen toegevoegd aan de mogelijkheden van Instagram. Deze functie wordt momenteel nog getest en zal ‘binnenkort’ wereldwijd worden uitgerold. Videobellen doe je op de daarvoor bestemde knop te drukken bovenaan de chat met een persoon. Je maakt er een groepsgesprek van door op het papieren vliegtuigje te tappen en vervolgens op het plusje te tikken. Je kunt het videogesprek full screen bekijken, maar ook in de hoek plaatsen terwijl je door alle foto’s op het populaire platform blijft bladeren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.