Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plex voegt podcasts toe en wordt veel beter te personaliseren

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2018, 0:27 CategorieApplicaties

Plex biedt vanaf vandaag een compleet opnieuw ontworpen mobiele ervaring voor iOS en Android-apparaten aan. De vernieuwde app biedt verbeterde navigatie en dat je de films, series, muziek, foto’s en (dankzij de update) ook podcasts op al je persoonlijke apparaten kan beheren.

Betere Plex-app

Voor het eerst biedt Plex nu ook ondersteuning voor podcasts. Dit is wellicht de meest interessante nieuwe functie van de app. Je kan onder meer je favoriete shows doorzoeken, je erop abonneren, ze afspelen op verschillende snelheden. Er is nog geen mogelijkheid om ze offline te synchroniseren, maar aan de site The Verge laat Plex weten dat die optie er wel gaat komen.

Ook op andere gebieden is de app verbeterd. Het thuisscherm is nu beter te personaliseren, waardoor je precies kan instellen welke informatie waar te zien moet zijn. Zo kan je dus besluiten om helemaal bovenin al je nieuwe films en series te tonen, of alles wat zich op je specifieke apparaat bevindt.

Verder is het navigeren tussen verschillende mediatypes ook makkelijker gemaakt en beter te personaliseren Als je bijvoorbeeld films kijkt op je tablet en muziek luistert op je telefoon, kan je Plex zo instellen dat de tabbladen daarop aangepast worden. Ook kan je indien je wil zaken die je nooit gebruikt ook weglaten uit de app, zoals bijvoorbeeld de foto-sectie.

De update wordt de komende tijd uitgerold naar iOS en Android.

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.