Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go krijgt content van Pokémon Sun en Moon

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2018, 19:45 CategorieGaming

Pokémon Sun en Moon verschenen eind november 2016 voor de Nintendo 3DS en introduceerden 81 nieuwe Pokémon in de serie. Daar zaten speciale varianten op bestaande Pokémon bij, waarbij ze uitgedost werden in een zomers tintje. Deze Pokémon in Alolan-stijl komen nu ook naar Pokémon Go, zo heeft Niantic bekendgemaakt op hun blog.

Tropische versies van onder andere Raichu, Rattata en Meowth

De komende weken zullen we enkele Pokémon uit de Kanto-regio ( de eerste generatie Pokémon ) zien in een speciale Sun- en Moon-uitvoering. Aangezien deze Nintendo 3DS-spellen een tropische setting hadden, zullen we straks ook speciale tropische versies van onder andere Raichu, Rattata en Meowth zien. Wanneer de nieuwe varianten aan Pokémon Go worden toegevoegd is nog niet bekend. Volgens Niantic moeten de nieuwe versies in de komende weken in het mobiele spel verschijnen.

Pokémon Go was een gigantische hit in de zomer van 2016. Groepen mensen maakten de steden soms letterlijk onveilig op zoek naar de virtuele monstertjes. Alhoewel het spel niet meer zo’n grote hit is als twee jaren geleden, zijn er nog altijd duizenden mensen in Nederland die het spel dagelijks spelen. Ook in de rest van de wereld wordt Pokémon Go nog altijd volop gespeeld. Wil jij alles halen uit het spel? Lees dan deze 10 tips om alles uit Pokémon Go te halen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.